dit zijn wij

dit zijn wij.

nieuwsgierig.

Menig detective is jaloers op onze doortastendheid. Met oprechte interesse en nieuwsgierigheid als hoofdpijlers wordt jouw merk door ons onder de loep genomen. Samen met jou ontdekken we de wondere wereld van communicatie voor het bouwen van een sterke merkidentiteit.

brutaal.

Een sprong in het diepe is ons niet onbekend. Wij zoeken graag de grenzen op, denken het liefst zonder kaders en zijn een tikkeltje eigenwijs. Dit alles resulteert in een creatieve en authentieke werkwijze die immer samengaat met een product op maat. Dat past altijd. 

inspirerend.

Met een permanente storm in ons brein raken wij nooit uitgespeeld. Zo putten wij inspiratie uit buitenlandse werktrips, toffe trainingen en netwerkevents – om zo het stokje door te geven en anderen te inspireren. Met onze zintuigen op scherp vinden wij altijd een originele invalshoek.

Quinn Sibeijn, CornerQ
Siza Hoek & Quinn Sibeijn, CornerQ
Siza Hoek, CornerQ

quinn & siza.

Bekend als de gangmakers, gezelligheidsdieren en verbinders. Quinn is een enorme communicatie- en innovatiefanaat en gaat lekker op structuur. Perfect aangevuld door Siza’s creatieve uitspattingen en gekke ideeën. Samen maken wij van elke dag een feestje en we staan te popelen om voor jouw merk aan de slag te gaan.